HEBOH.!!!!!! Biadab!! Seorang Wanita Berstatus Janda Ini Mencoba untuk Menggoda Suami Rekannya Sendiri, Namun Perbuatanya Telah Gagal...

loading...

Dalam status yang dimuat naik dilaman sosial itu dikatakan bahawa janda tersebut telah meletakkan sebuah kamera di hujung katilnya bagi merakamkan ‘aktiviti’ yang dirancangnya.
Tujuannya melakukan perkara tersebut adalah untuk memerangkap tukang tersebut untuk memecah belahkan rumah tangga lelaki berkenaan.
Isteri kepada lelaki itu dikatakan mempunyai masalah peribadi dengan janda tersebut, dan janda itu melakukan perbuatan tersebut untuk memanaskan lagi keadaan apabila video tersebut bakal di tonton isterinya.

Melihat pada rakaman video tersebut, janda tersebut hanya memakai baju saja dan tidak memakai apa-apa pada bahagian bawahnya bagi ‘menggoda’ lelaki tersebut.
Walaubagaimanpun, tidak dapat kami pastikan dimanakah kejadian seumpama ini berlaku.
Tonton video tentang rancangan licik janda tersebut:


Sumber : http://animalscuracao.com/seorang-wanita-yang-berstatus-janda-dikatakan-telah-cuba-untuk-menggoda-seorang-tukang-membaiki-television/

Subscribe to receive free email updates:

Baca Juga :
loading...
loading...

0 Response to " HEBOH.!!!!!! Biadab!! Seorang Wanita Berstatus Janda Ini Mencoba untuk Menggoda Suami Rekannya Sendiri, Namun Perbuatanya Telah Gagal... "

Posting Komentar